Szoros meccset játszott az SZFC a szentgyörgyiek ellen

Fotó: TÓKOS CSABA

Lejárt a kéthetes elkülönítése az október közepén pozitív tesztet produkáló székelyudvarhelyi labdarúgóknak, így az SZFC bepótolhatta kedden, november 3-án a 3. liga hetedik fordulójából elmaradt mérkőzését a Sepsi OSK kettes számú csapata ellen.

László Zsolt csapatmenedzser a mérkőzés előtt mesélt nekünk a játékosok állapotáról és az esélyekről, erről ide kattintva olvashatsz.

A 14 órától rendezett találkozón a szentgyörgyi csapat egy büntetőből szerezte meg a vezetést Veress révén az első félidő hajrájában. A második játékrészben az SZFC a csereként beálló Szőcs László góljával előbb egyenlíteni tudott, majd Iakab Róbert Imre egy hatalmas, 30 méteres bombával szerezte meg a vezetést az udvarhelyieknek. A végjátékban újra fordult a kocka, két perc alatt tudott fordítani az OSK II, előbb Sánta, majd Petrilă volt eredményes.

A mérkőzést élőben közvetítették így az visszatekinthető, a gólokat a videó 52-edik, 89-edik, 94-edik, 112-edik, és 115-ödik perctől láthatod, a harmadikat mindenképpen ajánljuk figyelmedbe.

Az szentgyörgyiek által 3-2 arányban megnyert mérkőzés után a tabella sűrű mezőnyének köszönhetően az addig hatodik helyen álló udvarhelyiek a nyolcadikra csúsztak vissza, míg a Sepsi OSK II az utolsó, tizedik helyről, az ötödik pozícióba került. Az udvarhelyiek következő mérkőzése pénteken, november 6-án 14 órától lesz: az Astra Giurgiu kettes számú csapatát fogadják a sétatéri stadionban.