Szombaton Pittyes2essel és Gyufával mulattatnak Homoródlokában

Az ősz sem lesz híján a szabadidős programoknak, legközelebb a KIT által harmadik alkalommal megszervezett Kápolnásfalusi Ifjúsági Napra lehet ellátogatni, szeptember 10-én. Otthont az eseménynek, a Kápolnásfalu mellett lévő Homoródloka ad, ha nem tudod, merre van, a helyszín GPS adataiért kattints a linkre.

Az egynapos eseménnyel Kápolnásfalusi Ifjúsági Társaság (KIT) leginkább a fiatalokat, családokat célozta meg, közülük is főleg a hely-, és környékbelieket, de mindenki számára tartogathat kellemes időtöltést a szombati nap.

fotó: a szervezők Facebook-oldala

A szervezők közleménye szerint 9 órától olyan sportprogramokkal kezdődik az ifjúsági nap, mint minifoci bajnokság, pingpong, kötélhúzás és szkanderverseny. 12:30-kor lesz a hivatalos bevonulás Homoródlokába, utána ebéd következik. 

A délután kulturális programokra épül, 14:00 órától egymást követik a színpadon a különböző előadások. Először az Őszi rózsák nyugdíjas csoport, majd a szervezők, a KIT. Utánuk, Both Jácinta szórakoztatja a közönséget gitárjátékával. Aztán a Szentegyházi Rocksuli növendékei is megcsillogtatják, mit tanultak mostanában, ahogyan a Kápolnásfalusi Művészeti Népiskola diákjai is. A délelőtti sportprogramok eredményhirdetése előtt a közszolgálati autókat mutatják be. 

18:00 órától újabb sportprogram, Kolozsi Rita vezetésével lehet zumbázni. 

19:00 órától Pittyes2es és Gyufa áll majd a színpadon. Előtte, utána, de közben is meg lehet inni egy jó kávét, amit a benzinkútnál kell beszerezni, mert ott jó kávét adnak:

Csak le ne igyuk magunkat a nevetéstől, mert kár azért a jó kávéért, amit a benzinkútnál vettünk. És kell még az energia későbbre is, mert 20:30-tól tombolahúzás, majd buli lesz DJ Lazyval. Az esemény helyszínén egész napos programként lehet paintballozni, ugrálóvárazni, falat mászni. A gyereksátorban többek közt lesz arcfestés és kvízjáték is. 

Fotó: a Kápolnásfalusi Ifjúsági Társaság Facebook-oldala.