Szívecskéket gyűjtöd?

Telefont, airsoftozást, lovastúrát, gokartozást, siklóernyőzést és wellness utalványt nyerhetsz.
Fotó: UIET

Ismét megszervezi #UIETinsta nevű fotópályázatát az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács. A pályázatban résztvevőknek július 2. és augusztus 18. között kell feltölteniük képeket fesztivál, nyaralás, barátok, utazás, ifjúság, te vagy az UIET, kincs, sport, önkéntes, gasztro, tradíciók, látványosságaink, népviselet, vidék, otthon kategóriákban az instára. Fotújukat el kell látniuk az #UIETinsta hashtaggel.

Az Instagramra feltöltött képeket kinyomtatva állítják ki Székelyudvarhelyen az UIET irodában, a Bethlen Gábor utca 16 szám alatt szeptember 3-án. Szeptember 27-ig lesz látogatható a tárlat, ahol majd szavazni is lehet a képekre „offline lájkokkal”, azaz a szívecskékkel. A legtöbb szavazatot begyűjtő kép közönségdíjat nyer, amely egy Samsung Galaxy A40 okostelefon.

A többi nyereményről egy fotós szakmai zsűri dönt. Az első helyezett 8 személyes airsoftozást és 5 személyes wellness belépőt kap. A második helyezett egynapos lovastúrára mehet és 3 barátjával egy gokartozáson is részt vehet. A harmadik helyezett siklóernyőzést és 5 személyes wellness utalványt kap.

Októberben a fotókat Hargita Megye Tanácsánál is kiállítja az ifjúsági szervezet.