Szerdán több utca gáz nélkül marad

Több utcában szünetelni fog a gázszolgáltatás szerdán, augusztus 4-én, reggel 8 és este 19 óra között, az új gázhálózati rendszer üzembe helyezése miatt. 

Mivel befejeződött a Győzelem utca, Szabók utca, az Építők utca és a Lakatos István utca teljesen új gázhálózatának a kiépítése, a munkálatok lezárásaként az új rendszer üzembe helyezését végzi el szerdán a szolgáltató, ami több utca gázszolgáltatásának a szünetelését fogja jelenteni – hívja fel a figyelmet a városháza.

Az érintett utcák között van a Függetlenség sugárút, Mórum bejárat, Verőfény bejárat, Tihadar bejárat, Téglavetők bejárat, Virágok sétánya, Kisköved, Győzelem, Szabók, Építők, Cipészek, Lakatosok, Lakatos István, Kós Károly, Haáz Rezső, Forrás, Keresztvápa utca, Remete bejárat, Kovácsok utca, Asztalosok utca, Gyepes bejárat, Fazakasok utca, Gábor Áron utca, Tábor utca, Pacsirta utca, Lorántffy Zsuzsanna utca, illetbe a Zöld utca.

A munkálatok idejére megkérik az említett utcák lakóit, hogy zárják el a gázcsapokat, és csak a munkálatok befejeztével indítsák el azokat. Amennyiben problémát észlelnek, hívják a 0800-800-928-as, vagy a 0265-200-928-as telefonszámok valamelyikét.