Szemfényvesztés szájfénnyel

Ruhák, táskák, kozmetikumok ragadják meg elsőként a figyelmünket, amikor besétálunk péntek délután a Harghita Business Center földszintjére, ahol feltűnik, hogy a belső teremben valami készül. 

Nők állnak kislányos izgatottsággal, néhányuk kezében piperetáska van, ami ki-ki saját kozmetikumhadát rejti. Arra várnak, hogy Bogi vagy Saci kifesse őket, megvizsgálja az általuk használt termékeket, és tanácsokkal lássa el őket.

A jelenlévő hölgyek azt sem bánják, ha épp nem ők ülnek a sminkekkel teli asztal melletti székeken, szorgosan osztják meg egymással kedvenc termékeiket, trükkjeiket, és közben figyelmesen csüngnek a két udvarhelyi kozmetikus szavain.

Nőnap alkalmából designer vásárra várt a Harghita Business Center. Március 5-én és 6-án az Enemy in the Wardrobe és a YURKOV munkatársai segítették a résztvevőket a megfelelő ruhadarabok megtalálásában, emellett táskákat, kozmetikumokat, fagyit és kávét is lehetett vásárolni. Péntek délután a Szépia Szépségszalonból Jakab Erdős Boglárka, és a Sacy’s Studio részéről Molnár Sarolta udvarhelyi kozmetikusok pedig sminkelési tippeket adtak. 

Mi is ezt tettük, és itt van, amit tanultunk: 

Â