Sokkoló: a koronavírus-maffia áll Gálfi kézmosós pártja mögött

A titkos mozgalom logója valójában egy korona, okkultista szabadkőműves szimbólum.

Információink szerint a koronavírust kitenyésztő világellenes maffia pénzeli Gálfi Árpád Tiszta kezekkel mozgalmát, Udvarhelyt gócponttá akarják változtatni.

Ember Attila, a Gálfit működtető háttérhatalom kapcsolatembere, a Tiszta kezekkel mozgalom vezetője természetesen tagadja a vádakat, és egyúttal felhívja a figyelmet a kézmosás fontosságára. Ugyanakkor minden mást is tagad, a tisztaságra hivatkozva. Úgy képzeljük el az új civil mozgalmat és a pártot körülvevő titkolózást, mint egy kórházi karantént, példálózott Ember, azon sincs senki meglepődve, ugye, hogy ilyen válsághelyzetben karantént hirdetnek a kórházba.

A Kacsa rovatunkban megjelenő írások és fotók nyomokban valóságot is tartalmazhatnak.

A lévendő pártelnök azt is hangsúlyozta, ez a Tiszta kezekkel mozgalom, nem pedig a Tiszta szemekkel, itt nem fontos az, hogy a városlakók tisztán lássák, hogy mi történik, csak az a fontos, hogy kezet mossanak minden egyes imádkozás után. Ezért nem is volt sajtónyilvános az alakuló ülésük.

Nevük elhallgatását kérő forrásaink szerint azért nem engedték be a sajtót az alakuló ülésre, hogy ne szivárogjon ki, hogy a Tiszta kezekkel mozgalom tagjai szándékosan a tenyerükbe tüsszögnek, majd kezet fognak utána. Ez a mozgalom titkos rituáléja.