Segítenél a romatelep lakóinak?

Székelyudvarhelyen is adománygyűjtést kezdeményeztek a csíksomlyói romatelep lakóinak részére. Jelen pillanatban egyszer használatos evőeszközökre, tányérokra, poharakra, szalvétákra, mindenféle méretű pelenkára, tisztasági betétre, WC-papírra van szükség. Az adományokat az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Vár utca 4. szám alatti irodájában (honosítási iroda), a SIC Alapítvány fogadja szombaton 10 és 13 óra, illetve hétköznapokon 9 és 14 óra között. Az adományok szállítását a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal vállalja. További információt a 0266-21057-ös vagy a 0762-248685-ös telefonszámon lehet szerezni.

Ha pénzzel segítenél

A Gyulafehérvári Caritas pénzadományok gyűjtésébe fogott, olvasható közleményükben. Online adományozási felületük a szervezet honlapján, a https://caritas-ab.ro-n érhető el, vagy a következő bankszámlaszámokra lehet utalni:

a kedvezményezett (Beneficiar): Caritas Alba Iulia Asistenta Medicala si Sociala megjelölésével. Az adószám (CIF): 15070152. A kapcsolattartó személy Péter György, aki a 0724 327 941 telefonszámon, vagy a gyorgy.peter@caritas-ab.ro e-mailcímen érhető el.