Rollert bírod? Bort szereted?

Közösen bocsát licitre egy Xiaomi Mi elektromos rollert és két üveg Tokaji borkülönlegességet – egy 1993-as Vivamus és egy 2000-es évjáratú Royal ötputtonyos aszút – a Hungary Solar Kft. és a Farkas Borszaküzlet.

A licit 2000 lejes kezdőárral indul, és hogy te is beszállj, nincs más dolgod, mint az alábbi Facebook-bejegyzés alá hozzászólásban beírni az általad ígért összeget. A licit április 13-án, hétfőn zárul.

A cégek a licitből származó összeget a székelyudvarhelyi városi kórháznak, a koronavírus megelőzéséhez szükséges eszközök beszerzésére ajánlják fel.

Fazakas István, a Hungary Solar Kft. ügyvezetője elmondta: akciójukkal szeretnének más vállalkozókat is hasonló kezdeményezésekre sarkallni.

A koronavírus terjedésének romániai és udvarhelyszéki helyzetéről gyorshírekben tájékoztatunk, ugyanakkor élő hírfolyamot indítunk minden nap, amelyben megtalálhatók az aznapi információk az országos és helyi intézkedésekkel kapcsolatos tudnivalókról, illetve a vírus terjedésének mértékéről. Április 2-ai híreinket itt találja.

Kérjük olvasóinkat, hogy vegyék komolyan a vírusveszélyt, tartsák be a hatóságok ajánlásait, határozatait. A megelőzés érdekében maradjanak otthon. Amennyiben feltétlenül szükséges elhagyniuk az otthonukat, tartsanak másoktól két méter távolságot. Mossanak gyakran és alaposan kezet. Ne essenek pánikba, de kövessék a fejleményeket és tegyenek meg mindent, ami egyénileg lehetséges a betegség terjedésének elkerülése érdekében. A külföldről hazaérkezők vonuljanak önként otthoni karanténba. Vigyázzunk magunkra és egymásra!