Rendszám nélküli, bejegyzetlen robogót vezetett jogsi nélkül, ittasan

Hamis jogosítvánnyal bukott le egy 22 éves fiatal. A remetei férfit február 4-én 21 óra körül igazoltatták lakóhelyén. Az ellenőrzés során a hatóságoknak egy, az ukrán hatóságok által kiállított, hamis vezetői engedélyt mutatott fel, és mint kiderült, az érintett férfi semmilyen járműkategóriára érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

Jogosítvány nélküli járművezetés, közokirathamisítás és okirathamisítás felhasználása miatt indítottak büntetőeljárást ellene, és nyomozást indítottak az ügy részleteinek megállapítása miatt.

Nem csak hamis jogsisból, ittas sofőrből sem volt hiány a hétvégén.

Szintén február 4-én 23 óra 15 perc körül egy 53 éves gyimesfelsőloki férfit ellenőrztek a rendőrök Székelyudvarhelyen. A leheletében 1,13 mg/l tiszta alkoholt mértek. Ittas járművezetés miatt indult büntetőeljárást ellene.

5-én 21 óra 50 perc körül a rendőrök Zetelakán egy 21 éves helybeli fiatal férfit igazoltattak, aki egy robogó típusú rendszám nélküli, bejegyzetlen járművet vezetett. A sofőrnek semmilyen kategóriára érvényes jogosítványa sem volt. Ráadásul részeg is volt, 0,76 mg/l alkoholszinttel rendelkezett. Rendszám nélküli gépjárművezetés, ittas járművezetés és jogosítvány nélküli járművezetés miatt indult büntetőeljárás.

A kiemelt kép illusztráció