Reggel egymásnak, délután hídfőnek mentek neki

Több, személyi sérüléssel járó közúti balesethez riasztották a Hargita megyei rendőrséget pénteken, április 15-én.

Reggel 10 óra 40 perc körül egy 40 éves bögözi nő Felsőboldogfalva irányából Székelykeresztúrra tartott, amikor a 137-es jelzésű megyei úton, Bögözben összeütközött egy autóval, melyet egy 52 éves nő vezetett.

Az ütközés következtében a 40 éves nő vezette autó felborult az út mellett, a sofőr pedig több sérülést szerzett, ezért kórházba kellett szállítani. A balesetben érintett mindkét sofőrt alkoholtesztnek vetették alá, mindkettőjük esetében negatív lett az eredmény. Az ügyben folytatódik a nyomozás a baleset okainak és körülményeinek tisztázásáért – közölte oldalán a Hargita megyei rendőrség.

Ugyanaznap délután 14 óra 20 perc körül egy Székelyszenterzsébeten történt közúti balesethez riasztották a Hargita megyei rendőrséget. A helyszínre érkezve a rendőrök megállapították, hogy egy 71 éves Brassó megyei férfi a 134/A jelzésű megyei úton Székelyszenterzsébet irányából Románandrásfalvára tartott, amikor az út szélén lévő hídfőnek ütközött. A baleset következtésben megsérült a sofőr és 72 éves férfi utasa, ezért kórházba vitték őket. A sofőr nem volt alkoholos befolyásoltság alatt – olvasható a rendőrség közleményében.