Ötödik hazai győzelmére készül a Szejke SK

A negyedik fordulóban a segesváriaké lett a három pont.
Fotó: Sinka-Király Levente

A férfi kézilabda A osztály D csoportjában a kilencedik forduló rangadóját rendezik szombaton 18 órakor a székelyudvarhelyi sportcsarnokban. A tizenhat pontos Székelyudvarhelyi Szejke SK vendége a tabellán második Segesvári VSK lesz. Ez lesz az udvarhelyiek idei utolsó hazai mérkőzése.

A Szejke SK előnye mindössze egy pont a tabellán, így mindenképp a győzelem a célja mindkét csapatnak. Szorosan ott van a nyomukban a szintén tizenöt pontos Nagyvárad is, akik ezen a játéknapon a Torda II.-vel meccselnek.

A két együttes a negyedik fordulóban találkozott a maros megyeiek otthonában és egy nagyon kiélezett találkozón 28-26-os segesvári győzelem született.

A szombati találkozón Sipos Lóránt edző biztosan nem számíthat Angelo Tăuțean játékára, Daninfeld Gabriel pályára lépése is még kérdéses. Az elmúlt fordulóban a kispadon helyet foglaló Fekete Róbert remélhetőleg teljesen felépül a mérkőzés kezdéséig.

„Tudjuk, hogy az eddigi legfontosabb találkozó előtt állunk. Annak ellenére, hogy sérülések nehezítették a felkészülést, készen állunk erre a találkozóra. Nagyon kiélezett mérkőzésre számítunk, amelyen minimális különbség döntheti el a három pont sorsát. Szükségünk lesz a közönségre, talán azok buzdítása, szurkolása lesz a döntő” – fogalmazott Sipos portálunknak.

A kezilabda.ro beszámolója szerint a segesvári együttest 50 szurkolója is elkíséri a szombaton. A Szejke SK szurkolói elővételben a Harmónia cukrászdában vehetik meg belépőjüket pénteken 7 óra 30 perc és 19 óra között, illetve megtehetik azt a mérkőzés napján 17 órától a sportcsarnok jegypénztáránál is. A jegy ára 5 lej, diákok és nyugdíjasok 3 lejt kell fizessenek a belépőért.