Olcsóbb, ha most veszel színházbérletet

Meghirdette a következő idényre szóló bérletrendszerét a Tomcsa Sándor Színház: a bérleteket három különböző időszakban más-más áron fognak árusítani. Érdemes mielőbb lecsapni rájuk, írja közleményében az intézmény, hiszen július 14-ig lesz a legolcsóbb.  

Öt bérlet közül lehet választani,

a Tomcsa Sándor bemutatóbérlet négy előadást tartalmaz: Parasztopera, Zsákbamacska, 10 és Hegedűs a háztetőn. A Nyírő József bérlet is az előbb felsorolt előadásokra érvényes. A Haáz Rezső és a Kovács György bérletek az Ábel. Rengeteg, Parasztopera, Zsákbamacska és Ritka Magyar című előadásokra szól. 

A mecénás bérlettel el lehet menni a Tomcsa Sándor Színház minden előadására akár többször is, a vendégelőadásokra viszont nem. A szabadbérlet az intézmény bármely 4 előadását foglalja magába, kivétel a vendégelőadások, illetve ezzel előzetes jelentkezés szükséges a részvételhez. 

Mi mennyibe kerül?

A bemutatóbérletek ára június 12-től július 14-ig 80 lej egy főre, a bérlet 70 lejbe kerül, a nyugdíjas-vidéki bérlet pedig 65 lej lesz – ugyanezek július 15-től egészen augusztus 18-ig 90, 75 és 65 lejért lesznek árusítva. 

Augusztus 19-től már nem lesz kedvezmény, így szeptember 29-ig 110, 90 és 75 lejért lehet majd bérletet vásárolni. A színház közleménye szerint a bérletek árát az adott periódusban kell kifizetni.

A mecénás és a szabadbérlet 300 és 110 lejbe kerül majd.

Kiemelt kép: Tomcsa Sándor Színház Facebook-oldala.