Ők vezetnek a bajnokságban

Homoródalmás két győzelemmel kezdte a bajnokságot. A címvédő Nagygalambfalva legyőzése után Szentábrahámon is megszerezték a pontokat.
Fotó: Sinka-Király Levente

Két fordulót követően a tizennégy csapatból mindössze négy büszkélkedhet azzal, hogy százszázalékos eddig a 4. Liga nyugati csoportjának pontvadászatában. A Székelyudvarhelyi Sporting vezet a tabellán, de csak annak köszönhetően, hogy több a rúgott góljainak száma, mint az őt követő Homoródalmásnak. Harmadik a szintén székelyudvarhelyi Roseal. 

Agyagfalva a negyedik együttes, amely még nem botlott, igaz, hogy ők csak egy találkozót játszottak.

Az 5. Ligában nagyon elkapta a rajtot a Székelyudvarhelyi Gólimpiákosz. A tavalyi szezonban a 6. Ligát pontveszteség nélkül megnyerő együttes idei két győzelméhez tizenkét találatot társított. Felsőboldogfalva követi őket a tabellán, köztük csak a gólarány dönt az udvarhelyiek javára. Ebben a csoportban Gagy büszkélkedhet a harmadik hellyel.

A tízcsapatos 6. Ligában is csupán két együttes nem veszített még pontokat: Kissolymos és Máréfalva. Előbbiek vezetik a bajnokságot, a máréfalviak állnak a második helyen. A négypontos Parajd SK áll a dobogó harmadik fokán.

Korai még azt számolgatni, hogy melyik együttes lesz a csoportja bajnoka, de ennek ellenére vethetnek egy pillantást a tabellákra.

4. Liga, nyugati csoport

5. Liga, Udvarhely körzeti csoport

6. Liga