Nincs még honlapod?  

Ingyenes honlap, céges email cím, 1 éves bérmentes tárhely, Google My Business oldal, képzés. Ezeket kínálja a Honlapom a holnapom program, amely az udvarhelyszéki vállalkozások online jelenlétének növelését célozza.

Ötven udvarhelyszéki vállalkozás kaphat ingyenes „digitális névjegykártyát” egy pályázat keretében, amelyre augusztus végéig lehet jelentkezni. A program célja, hogy növelje a helyi vállalkozások online jelenlétét és ismertségét, hogy a cégek ezáltal forgalomnövekedést érhessenek el, illetve költséghatékony hirdetési eszközökkel növeljék profitjukat.

A sikeresen pályázók egy 2500 lej értékű csomagot kapnak,

amelynek legfőbb eleme egy korszerű, felhasználóbarát honlap, amelyet a kivitelezők mobiltelefonra és táblagépre is optimalizálnak. A vállalkozások számára biztosítják a tartománynevet (domain), valamint 1 éves ingyenes tárhelyet, egy céges email címet és egy Google My Business oldalt, ezáltal a céginformációk a Google adatbázisában is láthatóak és kereshetőek lesznek.

A vállalkozók részt vesznek egy képzésen is, amelyen arról lesz szó, hogy hogyan lehet hatékonyan fenntartani és működtetni egy saját honlapot, hogy az hasznot hajtson a cégnek. Az elkészült weboldal könnyen fejleszthető lesz, így a későbbiekben kiegészíthető például webshoppal is.

A Harghita Business Center inkubátorház által a U-Hub Udvarhelyszéki IT&C Közösséggel és Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalával partnerségben indított Honlapom a holnapom pályázatra online lehet jelentkezni a www.hbcenter.ro/honlapom weboldalon, ahol további információk is találhatók.

Pályázati feltételek és határidő

A pályázó vállalkozóknak egy űrlapot kell kitölteniük, amelyben a cégre vonatkozó adatokat, leírásokat kell megadniuk, például hogy mióta működik a cég, milyen tevékenységei vannak, milyen termékeket, szolgáltatásokat kínál, melyek a fontosabb mérföldkövek a vállalkozás életében, illetve milyen célokat fogalmaztak meg. Lehetőség van fotók feltöltésére is, így a vállalkozó megmutathatja például a forgalmazott termékeket, de a galéria a csapat vagy a munkafolyamat bemutatására is alkalmas. Az űrlapon megadott információk alkotják ugyanis a leendő honlap tartalmát.

A fejlesztési csomagra olyan cégek pályázhatnak, amelyek székhelye vagy legalább egy munkapontja Udvarhelyszéken található, a másik feltétel, hogy a cég ne rendelkezzen saját honlappal. A pályázat benyújtási határideje augusztus 31.