Nézd meg a Csík-Udvarhely teremfoci meccs góljait!

Fotó: az Imperial Wet Futsal Facebook oldala

A két együttes pazar gólokkal szolgálta ki a Imperial Wet otthonául szolgáló Erőss Zsolt Arénába begyűlt ezer szurkolót.

A találkozó első találatát a hazaiaktól Bermusell szerezte meg, erre két percen belül Mánya válaszolt. A folytatás a csíkiaknak sikerült jobban,  Alvaro, Cr. Matei és Tankó is bevette az udvarhelyi kaput. A félidőig Hadnagy csökkentette az FK hátrányát.

A 23. percben Bermusell duplájával megint három volt köztük a különbség. Szécsi szépített ismét, majd vészkapussal próbálkoztak az udvarhelyiek. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy az FK szorosabbá tegye a mérkőzést, de Miklós lövésénél Dospinescu védett nagyot, majd Szécsi lökete után a labda a kapufáról jött vissza.

Időt kért a csíkiak edzője, amelyet két gól követett mindkét kapuba.

A maradék időben az FK továbbra is a kockázatos vészkapusos taktikával támadott, de nem tudta kiegyenlíteni a találkozót. Az utolsó percekben Szőcs László és Alvaro is betalált, eldöntve a három pont sorsát.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 9. forduló

Csíkszeredai Imperial Wet – FK Székelyudvarhely 8-4 (4-2)

Gólszerzők: Bermusell (6., 24.), Alvaro (9., 39.), Cr. Matei (9., 35.), Tankó (13.), Szőcs L. (38.), illetve Mánya (8.), Hadnagy (19.), Szécsi (26., 36.).

Csíkszeredai Imperial Wet: Dospinescu (Paltán) – Alvaro, Bermusell, Cr. Matei, R. Matei, Duque, Szőcs László, Tankó, Covaci, Dobri, Péter.

Edző: Cosmin Gherman.

Székelyudvarhelyi Futsal Klub: Grigoraş – Csoma, Szécsi, Mánya, Miklós, Hadnagy, Kedei, Csala, Hegyi, Bálint, Jakab, Boda, Szőcs Lóránd.

Edző: Jakab Zoltán.

A mérkőzés után így áll a tabella: