Ne szólj szám!

Akcióba lépett az RMDSZ tudatalattija? Csatlakozott a magyar kormány népességnövelő politikájához? Élvezzük a jogaink.eu honlapot.

A nap, amikortól izgi, bárki számára élvezhető a politika, és nem csak szenvedéssel jár, hanem élvezetes is kisebbséginek lenni.

A nap, amikortól minden kisebbségben élő magyar a jogaink.eu portállal ébred, és főleg fekszik. A politikum eddigi legnépszerűbb, legközérthetőbb és legőszintébb megnyilvánulása. És annak a szimbóluma, hogy politikai pártjaink – nem csak az RMDSZ – gyakran csak addig tartanak fontosnak minket, választókat, vagy esetünkben aláírókat, amíg a céljukat elérik. Utána csak a képeken is látható tartalom marad.

Többnyire burkoltan, csak érezzük, sejtjük, hogy ránk se khm, hederítenek, most legalább tudjuk, mire számítsunk.

A május végén esedékes EP-választások kapcsán jutott eszünkbe a jogaink.eu-ra kattintani.  Frissítettünk még néhányszor. Biztos-e, hogy tényleg ez az oldal, amelyet az RMDSZ a Minority SafePack javaslatcsomaghoz szükséges aláírások érdekében működtet? Az RMDSZ honlapján a jogaink.eu-ra keresve ezt a felhívást találtuk:

Teljesen új értelmet nyert a szöveg a képekkel. Kezdő újságírók és pr-osoknak lecke a kép és a szöveg viszonyáról, és arról, hogy ne hanyagoljuk el régi kampányaink kommunikációs csatornáit, mert ha nem fizetjük ki a tárhelyet, vagy nem észleljük időben, hogy az oldalunkat meghekkelték, nagyon más lehet az üzenet a befogadónál, mint a kibocsátónál.

Tényleg fontos a figyelem felkeltése.

De nem mindegy, hogyan tesszük.

Gondoljunk a nőkre is.

A legjobb utalás a minden kattintásnál újabb tartalmat szolgáltató oldal alján található: Waiting for jogaink.eu. Azaz várakozás a jogaink.eu-ra.