Nem marad el az október 23-ai ünnepség, csak átalakul (frissítve)

Fotó: PÁL EDIT ÉVA

Nem marad el az október 23-ai ünnepség, csak átalakul a járványügyi helyzet miatt, közölte Facebook-eseményben a városháza. Mivel városunkban a fertőzöttségi arány meghaladta a hat ezreléket, a hatályos rendelkezések értelmében 12 év fölötti személyek kizárólag zöld kártya felmutatásával vehetnek részt a zárt terű eseményeken, és regisztrálni is kell ezekre. 

FIGYELEM!

Frissítve 2021. október 21-én, 15 :42-kor: Korábban tévesen pénteket jelöltük meg Volosi koncertjének időpontjaként. A koncert október 23-án, SZOMBATON 19-től lesz. Az érintettek elnézését kérjük a tévedésért.

Szombaton 19 órától a vonós muzsika „lengyel fenegyerekeinek” tartott Volosi együttes koncertjét hallhatják az érdeklődők a Művelődési Ház nagytermében, erre regisztrálni ide kattintva lehet. Vasárnap, október 24-én 18 órától a Stúdió moziban a Székelyföldi Filharmónia szimfonikus ünnepi hangversenyét lehet meghallgatni: Beethoven Egmont-nyitánya és az V. (Sors) szimfónia mellett Könczey Árpád: Töréspontok Concerto szoprán szaxofonra és zenekarra című 4 tételes zeneművét. Az előadás bérletes, jegyeket a Művelődési Ház jegypénztárában és a helyszínen vásárolhatnak, regisztrálni ide kattintva lehet.

Szombaton, október 23-án a nap folyamán bármikor lehet koszorúzni az Üldözöttek és áldozatok emlékművénél.