Négy napig jobb lesz Csíkban

Forrás: a fesztivál Facebook-oldala

Pár nap és indul a csíki fesztivál, a NyárON. A szervezők azt ígérik, a június 9-12-e között szervezett fesziválon minden korosztály találhat majd neki tetsző programot: négy nap alatt a tíz helyszínen 80 program közül lehet válogatni. 

Délelőttönként, kora délutánonként főleg a gyerekeket célozzák meg a programokkal a szervezők, lesz táncház, bohóc, mesebemutató, interaktív gyerekkoncert. Délután a nagyobbakra koncentrálnak: többféle táncház, Lovasi András-szólóest, S.Ö.R., bicikli-akrobatamutatványok, borkóstolás is szórakoztatja a felnőtteket. De a főszerep a koncerteké lesz, naponta nagyjából nyolc koncert közül lehet válogatni, majd este kétféle buliból. 

Csütörtökön

16: 30-tól az Ullie kezd a Park Stagen (a központi park). A FUNKorporation 17:30-tól lép színpadra a Kulissza Stagen (Kulissza kávébolt, Temesvári sugárút 6). Ugyanitt 20 órától Zuboly, 23 órától Tündérground lesz. A Várkert Stagen (a Csíki Székely Múzeum közelében) szintén három koncert lesz: Role 18:30-tól, Anima Sound System 20, Kiscsillag 22 órától.  

20:30-tól Gusoline, Zuboly szettjeit lehet meghallgatni az ANT-ban (Brassói út 14.), az Ólommadárban (Petőfi Sándor utca 1.) éjféltől Dj Kazi zenél. 

Pénteken 

a Várkert Stagen 18 órától a Phöenix RT, 19:30-tól a Titán, 21:30-tól Ákos biztosítja a jó hangulatot. A Kulissza Stagen 20:30-tól Analóg Balaton, 22 órától Bongor-koncert lesz. Egy órával később, 23 órától a Park Stagen az Elefánt lép fel. 

Éjféltől az ANT-ban és az Ólommadárban is lehet bulizni, előbbiben a hangulatért BEAST/Choclate, utóbbiban Dj Zsola lesz a felelős. 

Szombaton 

a koncertek sorát a Black River Blues Band kezdi meg 18:30-tól a Park Stageben, ugyanitt 20 órától 4s Street lesz. A Várkert és a Kulissza színpadokon szintén több program lesz: előbbin 19 órától az Ineffable, 20:30-tól a Magashegyi Underground, majd 22:30-tól a Szempöl Offchestra, utóbbin 16 órától Dj Palotai, 22:30-tól az ErdélyRap lép fel. 

Este ismét két buli közül lehet választani, éjféltől az ANT-ban DJ Barna/Dj Palotai, az Ólommadárban Dj Forró biztosítja a forró hangulatot.

Vasárnap

a Koszika&The Hotshots-ot lehet meghallgatni 17:30-tól a Park Stagen, két órával később ugyanitt a No sugar lép fel. A Várkert Stagen 19 órától Maszkura, 20:30-tól Budapest Bár, 22:30-tól Parno Graszt a Kulissza Stagen 20 órától Kaukázus, 21:30-tól Dj Q-Cee ft. SAAID & Kemon zenél. 

Éjféltől csak az ANT-ban lehet majd bulizni, Dj Grid/ Dj Q-Cee&guest/2b&Stukkeres&Czifra hozzák a zenéket. 

Az eseményre a napi jegyek 30 lejbe kerülnek, a teljes fesztiválra 90 lejért lehet bérletet vásárolni.