Ne bízd a véletlenre a gyereked angol nyelvtudását!

Van még pár hely a Nyári kaland angolul élménytáborban. Ráadásul kedvezményes áron. Csapj le rá most!

Ha úgy érzed, hogy a gyereked még nem igazán érzett rá az angol nyelvben rejlő lehetőségekre, akkor ezt a tábort pontosan nektek találták ki. Ez egy olyan tábor, ahol tényleg angolul beszélnek, angolul játszanak és még az is lehet, hogy angolul álmodnak.

A Fischer International által szervezett Nyári kaland angolul tábor az angol nyelvű foglalkozások, a természet megismerése, a személyiségfejlesztés és a szórakozás kiegyensúlyozott összefonódása.

A Nyári kaland angolul lényegében két eseményt foglal magában, egyszerre fektet hangsúlyt az angol nyelv elsajátítására/gyakorlására, illetve programkínálata révén élménytábor is, ahol a kommunikáció kizárólag angol nyelven zajlik majd, olyan Nagy-Britanniából érkezett oktatókkal, akik a legfrissebb oktatási alapelvekkel, innovatív módszerekkel tanítanak.

A tábor július 24–29. között 9-15 évesek számára nyújt angolnyelv-oktatással egybekötött kalandokat. A helyszínt a Varságon található Nap Park biztosítja.

A tábor eredeti ára 2.099 lej, de most kedvezményesen 1.320 lejért megvásárolhatod.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a kedvezményes ár nem tartalmazza a szállítást a tábor helyszínére.

Tábori csomag

Minden résztvevő tábori csomagban részesül, amely a következőket tartalmazza:

Ár

Az 1.320 lejes ár* a következőket tartalmazza:

* A kedvezményes ár nem tartalmazza a szállítást a tábor helyszínére.

A gyerekek felszerelésének túrázásra is alkalmasnak kell lennie. A teljes listát, a szükséges eszközökkel a beiratkozás után elküldjük.

Beiratkozásért ide kattints.

Ha további információra van szükséged, akkor hívd bátran Simona Brojbat a következő telefonszámon: 0755 048 883 vagy írj a comenzi@fedu.ro emailcímre.

A tábort a Fischer International szervezi, egy angol nyelv oktatására specializálódott központ, mely 15 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatásban. Csapatuk jól képzett, profi és szeretetteljes emberekből áll. Számtalan tapasztalatuk van gyermekeknek szánt rendezvények szervezésében, gyerek nyelvtanfolyamok szervezésében és lebonyolításában, illetve kifejezetten pedagógusoknak szánt továbbképzők szervezésében, mind magas részvétellel és kiemelt eredményekkel.