Motorost gázoltak Fenyéden (frissítve)

A helyszínről származó értesüléseink szerint egy motorost elütöttek Fenyéden csütörtök délután. A balesetről elsőként az udvarhelyszéki sofőrök Facebook-csoportjában számoltak be egy képes bejegyzés formájában, amin álló kocsisor látszik és rendőri jelenlét.

Fotó: uh.ro

Meg nem erősített információink szerint a motoros Zetelaka felé tartott a főúton, amikor egy mellékútról elébe vágott egy kisebb terepjáró, és elütötte őt, de nem sérülhetett meg súlyosan, mert állítólag saját lábán távozott, a mentőket kihívták, de nem volt szükség beavatkozásra.

Frissítés (20:55)

A motoros valóban könnyebb sérülést szenvedett, enyhe lábsérülése volt, visszautasította a mentőt – erősítette meg Dr. Domokos Iván, a megyei mentőszolgálat orvosigazgatója.

A sérülés mértékétől függetlenül bűnügyi eljárást indított a rendőrség, gondatlanságból elkövetett testi sértésért, mondta el Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő, aki megerősítette, hogy a 15.20-kor bekövetkezett balesetet a fent leírt módon történt, hogy a Fenyő utcából kitérő 61 éves udvarhelyi sofőr nem adott elsőbbséget a főúton közlekedő, 32 éves udvarhelyi motorosnak.