Mikor jelenik meg a román mutáns?

Tudjuk jól, hogy nincsen vírus. De mikor lesz román mutáció? – tette fel a keresztkérdést az AUR részéről George Simion.

Egyes alternatív médiaforrások szerint a bürokrácia miatt késik a ROVID – magyarul RÖVID – névre hallgató mutáció megjelenése, miután a közbeszerzési eljárást még nem írták ki, de már lejárt a kivitelezési határidő.

Annyit már lehet tudni róla, hogy a tünetek közt szerepel az, hogy közintézményekben, kórházakban s egyéb ilyen intézkedős helyeken eltűnik borítékostól a pénz a zsebéből, miközben maneléket dúdolgat a páciens, s mindennek töltött káposzta ízét s cujka szagját érzi.

De nem lehetünk biztosak benne, hogy megvalósul-e a kis emberek nagy román álma még ebben az évszázadban, írja a Tudáskája álhírportál.

Figyelem!

A KACSA rovatunkban megjelenő írások nyomokban valóságot is tartalmazhatnak.

Asztromágusok és tenyérjósok szerint nagy csinnadrattával fogják a politikusok közhasználatba adni mint minden idők legsikeresebb mutációját, viszont, miután aranyfogás reményében a koronaréteget kilopják belőle, nem fog tudni megfelelően elterjedni.

Pedig dr. Așcopiașieu Plagiu akadémikus szerint minden egyebet pontosan lemásoltak a külföldi vírusokról a terveket készítő kutatók, akik ily módon szeretnének világhírt szerezni az országnak és főleg maguknak. A finanszírozásként több millió eurót kifizető miniszterek már meg is vették az odaútra szóló repjegyet: az átadó után rögtön Costa Ricára és Madagaszkárra  akarnak „mutálni”.