Miért is jó az esküvőexpó? Most megtudod!

Ha már voltál a tavaly, és úgy gondolod, hogy mindent láttál, akkor el kell, hogy szomorítsalak. A java még csak most kezdődik.

Először is, kapcsold ki a telefonod, vagy, ha azon nézed a képeket, akkor jól figyelj, mert ilyet nem látsz minden nap.

2020 esküvői fogásai közé tartozik ez a gyönyörű tál, ami nálunk előételnek is kevés lenne, de a trendek Schobert Norbival tartanak, és már idejében elkezdenek vigyázni a menyasszony vonalaira.

Ha édesszájú vagy, akkor ne nézd tovább a képeket… Csak vicceltem.  Már attól is jól fogsz lakni, ha elképzeled, hogyan harapsz bele egy ilyen epres muffinba.  Én elképzeltem, és azóta is csak ezt rágcsálom.

Vagy itt van még az a nem is tudom, mi, de jól néz ki. Főleg, ha meggondolod, hogy az a pohár még jól lesz pálinkát inni, miután kietted belőle a sütit.

Általában az esküvőkön szokott lenni torta is. A gazdasági válságot meg az esküvői tortát egyszerű összehozni. Kivágod a torta belsejét, a figurákat meg berakod a tortába. Dupla haszon, mindenki csodálkozni fog, hogy mennyire művészi az alkotás, te meg otthon jóllaksz.

De, ha szépfiú akarsz maradni, van egy jó tanácsom: csak mosolyogj, és gondolj arra, hogy mennyit kell majd dolgoznod, hogy azt a csomó szénhidrátot leadd, és akkor már bele sem mersz kezdeni.

Viszont, ha szép lány vagy, és még szebben akarsz kinézni, arra is van megoldás.

Kitűnő fodrászok állnak rendelkezésedre, akik úgy helyre hozzák a hajadat, mintha 20 éves lennél. Jaj, pont annyi vagy?

Csipkés, vagy nem csipkés, az itt a kérdés.

Ha már sikerült ruhát választanod, akkor itt egy galamb is, hogy biztos semmi ne maradjon ki. Ugye, galambom?

Kattints a hozzászólások megjelenítéséhez

Korábbi képriportok