Megyei foci: nehéz lesz megállítani a Sportingot

Fordulatos találkozón Agyagfalva és Zetelaka döntetlent játszott.
Fotók: Sinka-Király Levente

Hétvégén a 14-ik fordulót rendezték a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában. A listavezető Sporting a keresztúriak otthonában már az első negyedórában eldöntötte a három pont sorsát. A második részben szépítettek a hazaiak, de az egyenlítő találatot nem tudták megszerezni. A Székelyudvarhelyi Sporting győzelmének köszönhetően hat pontra növelte előnyét, kihasználva azt is, hogy az őt követő másik udvarhelyi együttes, a Roseal gólnélküli döntetlent játszott a sereghajtó Homoródszentmártonnal.

A Roseal továbbra is őrzi második helyét, de már csak egy pont az előnye a harmadik Farkaslakával szemben. Utóbbiak Lövétén szerezték meg a három pontot. A negyedik és a tizenegyedik helyek közt nagyon kevés pontkülönbség dönt a csapatok helyezéséről.

A 14-ik forduló eredményeit ide kattintva nézheti meg, a bajnoki táblázatot alább böngészhetik.

A következő fordulóban Roseal-Szentegyháza, Sporting-Malomfalva, Farkaslaka-Nagygalambfalva, Homoródalmás-Szentábrahám, Farcád-Lövéte, Homoródszentmárton-Agyagfalva és Zetelaka-Székelykeresztúr mérkőzéseket rendeznek. Ezek pontos kezdési időpontjait pénteken tesszük közzé portálunkon.

Â