Megyei és körzeti: nézd meg az eredményeket!

Máréfalva szerezte meg a vezetést, de a találkozó udvarhelyi sikerrel ért véget.
Fotó: Sinka-Király Levente

Szombaton egy találkozót rendeztek a 4. Liga Nyugati csoportjának 18-ik fordulójában. A negyedik helyezett Székelyudvarhelyi Sporting hazai pályán fogadta a tízedik Homoródalmást. A találkozó az udvarhelyiek 4-2-es győzelmével ért véget.

Az 5. Liga szombati mérkőzésén Siménfalva az utolsó helyezett Kápolnás együttesét fogadta. A gólgazdag találkozó a hazaiak 6-3-as sikerével ért véget.

Szintén szombaton a Székelyudvarhelyi Gólimpiákosz-Máréfalva összecsapás a 6. Liga 16-ik fordulójának nyitómérkőzése volt. A találkozó első találatát a máréfalviak szerezték egy jól eltalált távoli lövéssel. A hazaiak a vendégek védelmének és kapusának a hibáját kihasználva egyenlítettek ki. A sok udvarhelyi támadás újabb két gólt hozott, 3-1-es Gólimpiákosz sikerrel ért véget a találkozó.

Vasárnap a Zetelaka II.-Korondi Ifjúság találkozó a 40-ik percben, 2-0-ás hazai vezetésnél félbeszakadt. A vendégek kevesen érkeztek a mérkőzésre, majd a találkozó folyamán többen is lesérültek. Létszámhiány miatt a játékvezető így véget vetett a mérkőzésnek.

A Betfalva-Székelyudvarhelyi Roseal találkozó a hazaiak 2-1-es győzelmével ért véget, de a találkozót a vendégek megóvták, mivel a betfalviak nem szerepeltettek a mérkőzésen a szabályzatban előírt ifjúsági játékost.

Íme, az eredmények:

4. Liga, Nyugati csoport, 18. forduló

Székelyudvarhelyi Sporting-Homoródalmás 4-2
Nagygalambfalva-Székelyvarság 4-1
Betfalva-Székelyudvarhelyi Roseal 2-1 *
Zetelaka-Szentábrahám 4-2
Malomfalva-Agyagfalva 1-2
Lövéte-Székelykeresztúr 1-0
Farkaslaka-Szentegyháza 3-1

5. Liga, Udvarhely körzet, 16. forduló

Siménfalva-Kápolnás 6-3
Bögöz-Farcád 0-1
Homoródszentmárton-Felsőboldogfalva 2-2
Zetelaka II.-Korondi Ifjúság 2-0 *
Parajd SE-Gagy 0-1
Csekefalva-Alsóboldogfalva 0-3 (játék nélkül)
Bogárfalva-Kobátfalva 2-5

6. Liga, 16. forduló

Székelyudvarhelyi Gólimpiákosz-Máréfalva 3-1
Szentlélek-Szentpéter 2-1
Alsósófalva-Kissolymos 3-1
Székelyderzs-Zeteváralja 2-0
Oklánd-Parajd SK 4-1

* A Betfalva-Székelyudvarhelyi Roseal, illetve a Zetelaka II-Korondi Ifjúság eredményeit zöld asztalnál döntik el a bajnokság szervezői.