Megyei és körzeti: helycsere az egyik csoport élén

Keresztúr a kilencedik helyről az ötödik helyre jött fel a hetedik fordulót követően.
Fotó: Sinka-Király Levente

Nem változott a hetedik forduló után sem: Székelyudvarhelyi Sporting, Farcád, Székelyudvarhelyi Roseal a sorrend a labdarúgó 4. Liga bajnoki tabelláján. Mindhárom együttes hozta a kötelezőt hétvégén. Agyagfalva egy helyet javított, és a negyedik helyre jött fel Lövéte legyőzését követően, a keresztúriak négy helyet javítva az ötödikek.

Pont nélküli csapat sincs már a csoportban. Homoródszentmártonnnak sikerült begyűjtenie egyet a Szentábrahám elleni, 2-2-re végződött találkozón.

Az 5. Liga első helyét kibérelte a Székelyudvarhelyi Golimpiákosz, akárcsak a tavalyi idényben a 6. Liga folytonos elsőségét. Bögöz egy pontot szerzett az elmúlt fordulóban, de a második helyezése nem került veszélybe. A leglátványosabb Siménfalva helyezése a múlt heti táblázathoz képest. A hatodik helyről a harmadikra lőtték magukat a varságiak legyőzésével.

A 6. Ligában Kissolymos kihasználta az éllovas Máréfalviak szentpáli vereségét, és 8-0-ra legyőzve Kápolnást vették át a vezetést csoportjukban. A Parajd SK továbbra is őrzi harmadik helyét.

Íme, a bajnoki tabellák:

4. Liga, Nyugati csoport

5. Liga, Udvarhely körzeti csoport

6. Liga