Megyei bajnok lehetsz teremlabdarúgásban!

December 20-ig lehet jelentkezni a megyei bajnokságba.
Fotó: Sinka-Király Levente (archív)

A Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség tájákoztatása szerint ismételten megszervezik a megyei futsalbajnokságot. A bajnokság január-februári időszakban lesz lebonyolítva tornarendszerben, földrajzi elhelyezkedés és a csapatok számától függően.

Az egyes tornák győztesei a végső nagydöntőben mérkőznek meg egymással, a győztes pedig Hargita megye futsal-bajnoki címét szerzi meg. A bajnokságban részt vehetnek a megyei 4., 5. és 6. ligában szereplő csapatok a már meglévő, érvényes leigazolásokkal, de új csapatok jelentkezését is várják a szervezők.

A benevezési díj 100 lej, amelyből a HMLSZ a díjazást és a szervezési költségeket biztosítja. Az új csapatok az alakuláshoz szükséges illetékeket megtalálják a www.frf-ajf.ro/harghita honlapon. Azon csapatok, melyek felajánlják, hogy megszerveznek egy tornát, mentesülnek a beiratkozás díjától.

A résztvevő csapatok a tornák során 35 lejt kell fizessenek mérkőzésenként, ami fedezi a játékvezető és a megfigyelő díját. Azok a nagypályás játékosok, melyeknek csapatai nem indulnak a futsalbajnokságban, eligazolhatnak más csapathoz is, de egy új futsalleigazolást kell készítsenek, mely csak a teremtornákra érvényes.

A mérkőzések a teremlabdarúgás szabályai szerint fognak zajlani, kivételt képez a 2X20 perces játékidő, amely csak az utolsó két percben lesz megállítva, ha a játék áll.

A beiratkozási kéréseket megtalálják ide kattintva. Érdeklődni és beiratkozni 2018. december 20-ig lehet Bálint Attilánál a 0742-485079-es telefonszámon.