Megyei bajnok a Székelyudvarhelyi Golimpiákosz

A bajnokcsapat.
Fotó: a Székelyudvarhelyi Golimpiákosz Facbook oldala

A Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület felhívására mindössze két csapat nevezett be a labdarúgó 4. Liga 2020/2021-es bajnoki kiírásába. A Székelyudvarhelyi Golimpiákosz mellett A Maroshévízi Pro Mureşul jelezte a szervezők felé részvételi szándékát, így a két együttes oda-visszavágós találkozón dönthette el a bajnoki cím sorsát.

Az első mérkőzés szerdán volt, a házigazdák az udvarhelyiek voltak. A Golimpiákosz játékosai már az első félidőben három gólt rámoltak be ellenfele kapujába, amelyet még néggyel toldottak meg a második részben. Az ellenfélnek ezen a találkozón nem jött össze a gólszerzés.

A visszavágót május 29-én, szombaton rendezték a maroshévíziek otthonában. A találkozó első félidejében nem esett találat, a második részben aztán két gólt is szerzett az udvarhelyi csapat. A hazaiaknak azonban sikerült egyenlíteniük, 2–2-es döntetlennel zárult a mérkőzés.

A Székelyudvarhelyi Golimpiákosz 9–2-es összesítéssel hódította el a megyei bajnoki címet. A szervezők a második találkozó után díjazták a csapatokat.