Megy neked a pingpong?

Idén is megszervezi a Hargita megyei egyéni asztalitenisz bajnokságot a Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség. A résztvevők több kategóriában indulhatnak, a 19 éven felüliek a felnőttek, a 2003 és 2006 között születettek az ifi, a 2007 és 2009 között születetettek a serdülő, a 2010-ben és 2011-ben születettek az újonc, az ennél is kisebbek a gyerek kategóriában indulhatnak.

„A felnőtt korosztályba bárki benevezhet” – teszik még hozzá közleményükben a szervezők, ahogy azt is, hogy részt vehetnek sportkluboknál leigazolt sportolók, illetve leigazolással nem rendelkező, amatőr asztaliteniszezők is.

Nevezni 2022. november elseje 12 óráig lehet az ajtmhr@freemail.hu címen, a határidő után beérkezett nevezéseket nem fogadják el, hívják fel a figyelmet. A versenyekre a benevezés ingyenes minden kategóriában, a korosztályok dobogós helyezettjei kupát, érmet és oklevelet kapnak, és további ajándéktárgyakban részesülnek.

A lebonyolítási módszert a nevezési határidő lejártával közlik a résztvevő játékosokkal, ugyanígy a bajnokság programját is. Bővebb információkat az ajtmhr@freemail.hu e-mail címen, illetve a 0040-740-154486-os telefonszámon lehet kérni – zárják közleményüket.

Kiemelt kép: illusztráció/GÁL ELŐD