Megverték Udvarhelyen, mert magyar

Forrás: Demeter Mihály Instagram-oldala

„Udvarhey ! megyünk (sírva nevetős és szárnyacskás pénzköteg emojik) Irjon aki velem nyomatja” ezzel az Instagram-sztorival kezdődött Demeter Mihály, művésznevén Mr. Missh székelyudvarhelyi kalandja február 21-én, pénteken este 7 körül.

Kibaszott Udvarhelyen vagyok, bazdmeg!

hangzott el az erdélyi származású, de Magyarországon működő rapper egyik Instagram-sztorijában, így aki nem lett volna ott péntek este a Mokkában, az is bőven kapott ízelítőt a buliról posztjainak hála.

Az általa közzétett videókban főként hűtött pezsgők, lányok és obszcén szavak szerepeltek. A kezdeti hangulat láthatóan jól alakult, és ezt csak megkoronázta az udvarhelyi nők szépsége, amit méltatott is a zenész egy rövid videó erejéig.  

Aztán történt valami, éjfél körül már hazafele tartott a lokálból, a rendőrség előtt panaszkodott, hogy a politia lószart sem tud csinálni”, majd a mamáját és a szerelmét meglátogatni ideérkező férfi a fasszopó geci kibaszott erdélyi fasszopók”-at kezdte fenyegetni, akik miatt távoznia kellett a Mokkából, és akik

„egyből beléálltak azért, mert magyar”.

Egy YouTube-on közzétett videófelvételen azonban más látszik: Missh miután felönti, teljes erőből vágja földhöz poharát, majd érkeznek is a kidobók. 

A rapper azt állítja, a kikísérés közben hátulról megütötték, a Mokka egyik munkatársa szerint azonban erről nincs szó, sérüléseit kint szerezhette, többet azonban nem mondhatott, mivel nyomozás folyik az ügyben, a rendőrség már igényelte a biztonsági felvételeket. Elmondása szerint a sztorikból készült videó körbejárta az internetet, és eljárás indult a rapper ellen a rendőrök hitelrontása miatt. 

Emellett Gheorghe Filip szóvivő megerősítette, hogy bűnügyi nyomozást indítottak egy kliens ellen irányuló ütlegelés gyanújával, amely péntek este történt a Mokka kávéházban.   

Az ügyben megkerestük Demeter Mihályt is, azonban ő még nem válaszolt kérdéseinkre.