Megnézheted az utca királyait

Fotó: a Street Kingz Facebook-oldala

Újra autóktól lesz hangos a Zeteváraljai Víztározó környéke július 7. és 9. között, ekkor szervezik meg a StreetKingz nevű találkozót.

Bár a külöböző kategóriájú versenyek nevezési határideje már július másodikán lejárt, nézelődni is érdemes kimenni a helyszínre, ez teljesen ingyenes.

Több kategóriában lehetett jelentkezni: OEM +, stance autók, rat style, oldtimer, verseny- és ritka autók. Díjazni fogják a legalacsonyabb állítható futóműves, a legalacsonyabb air ride-os autót, a leghangosabb dízel és benzines kipufogórendszert, a legszebb belsőteret, a legszebb motorteret, a legszebb csomagtartót, a legszebb felniket, a legszebb festést/fóliázást, a legmenőbb csapatot és a top 10 autót, ugyanakkor a Strongest man of the show-díjat is odaítélik valakinek, írják. Hozzáteszik, a lányokat sem fogják kihagyni. A közönség szavazatai alapján a három legtöbb voksot kapott autó is díjban részesül, ugyancsak a közönség dönt az Air Ride Battle-ben is, amennyiben lesz air ride-os autó.

A szervezők figyelmeztetnek, hogy csak az előre jóváhagyott autókat engedik be az esemény területére, és arra kérnek, hogy
az expo zónában csökkentett sebességgel közlekedj, csakis a kijelölt helyeken süss, figyelj a tisztaságra, illetve jelzik azt is, hogy tilos a burnout, a driftelés.