Megelőzheted a gerincsérvet, vagy könnyebben élhetsz vele

Hadnagy Ágnes, fotó: archívum/HODGYAI-LŐRINCZ ESZTER

Tévhitekről és testtudatos életmódról beszélgethetsz kedden, március 7-én Hadnagy Ágnes gyógytornásszal arról, hogyan előzheted meg a gerincsérvet, vagy miként élj vele, ha már kialakult, milyen lehetőségeid vannak Udvarhelyszéken a tünetmentes mindennapokra, és mi is pontosan a porckorongsérv. Arra is megtudhatod a választ, mitől alakul ki a hátfájásod, mit tehetsz, hogyha ülő munkát végzel.

Hadnagy Ágnes a marosvásárhelyi orvosi egyetem mesteri képzését 2014-ben fejezte be, jelenleg Székelyudvarhelyen gyerek gyógytornával és felnőttek traumatológiai rehabilitációjával foglalkozik. Az eseményt szervező KÖZ. leírása szerint szívügye a várandós nők komplex támogatása, kismama torna, babaváró műhelymunka és baba-mama programok szervezése, ezért a gyógytornász hivatást, hordozási tanácsadó és dúla végzettséggel egészítette ki. Oszlopos tagja az Anyák Egyesületének és az udvarhelyszéki gyógytornászok társaságának – írják róla.

A beszélgetés kedden 17 óra 30 perctől kezdődik a Tompa László 9. szám alatt található KÖZ. kávézóban. A szervezők arra kérnek, ha részt vennél töltsd ki az itt található kérdőívet. A belépő 30 lej, amiért egy finom teát is ígérnek.

Kiemelt kép: archívum