Megbüntettek kijárásért?

A katonai rendeletek megszegéséért kiszabott bírságokat is ki lehet fizetni a ghiseul.ro platformon – közölték portál működtetői.

A platformon külön fület hoztak létre a katonai rendeletek megszegéséért fizetendő bírságoknak.

Az eljárás azért lehetséges, mert ezek a bírságok teljes egészében az állami kincstár bevételét képezik, írja az Agerpres.

A ghiseul.ro ugyanaz a felület, mint amelyen a helyi adókat is fizetni lehet. Alfréd, a virtuális hivatalnok regisztrációs útmutatóját ebben a cikkben találod.

A koronavírus terjedésének romániai és udvarhelyszéki helyzetéről gyorshírekben tájékoztatunk, ugyanakkor élő hírfolyamot indítunk minden nap, amelyben megtalálhatók az aznapi információk az országos és helyi intézkedésekkel kapcsolatos tudnivalókról, illetve a vírus terjedésének mértékéről. Április 7-ei híreinket itt találja.

Kérjük olvasóinkat, hogy vegyék komolyan a vírusveszélyt, tartsák be a hatóságok ajánlásait, határozatait. A megelőzés érdekében maradjanak otthon. Amennyiben feltétlenül szükséges elhagyniuk az otthonukat, tartsanak másoktól két méter távolságot. Mossanak gyakran és alaposan kezet. Ne essenek pánikba, de kövessék a fejleményeket és tegyenek meg mindent, ami egyénileg lehetséges a betegség terjedésének elkerülése érdekében. A külföldről hazaérkezők vonuljanak önként otthoni karanténba. Vigyázzunk magunkra és egymásra!