Még két fesztiválra válthasz jegyet, bérletet

A bonchidai Electric Castle után a kolozsvári Untold és a torockói Double Rise fesztivál is megnyitotta pénztárait, jegyeket és bérleteket lehet váltani a megadott honlapokon.

Az Untold szervezői a fellépőkkel együtt tették elérhetővé a belépőket: a stadionbeli nagyszínpadon sok-sok ismerős és nagynevű DJ fog fellépni, mint a dance műfaj nagyjai: Afrojack, Benny Benassi, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Dj Snake, Lost Frequencies, Martin Garrix, Martin Solveig, Parov Stelar, Steve Aoki, a szomszédos sportcsarnokban berendezett Galaxy színpadon techno-house ritmusokra lehet bulizni többek közt Paul Kalkbrenner zenéire, míg a Szamos-parti Alchemy színpadnál főleg a drum-n-bass kedvelőit várják, fellép Camo & Crooked, Chase and Status, Dub Fx, Netsky, Wilkinson, Rudimental, Dirtyphonics (dj set) is. A pontos programot még nem közölték, további fellépők bejelentését ígérik a szeptember 9-e és 12-e közötti hétvégére.

A napijegyek 69 eurótól, a négynapos bérlet 159 eurótól, három éjszaka szállással együtt 450 eurótól kezdődik, vagyis a legolcsóbb napijegy 378 lejbe kerül, a bérlet pedig 870 lejbe, miután beraktuk a kosárba.

A jegyeket a 2021-es vagy a következő Untoldra lehet felhasználni, ezt a vásárlástól számított 14 napon belül kell eldönteni, különben automatikusan a 2021-es kiadásra lesznek érvényesek.

Az online becsekkolás ingyenes a vásárlás után 30 napig, további 15 euróért válthatunk Flexi bérletet, amivel legkésőbb 14 nappal a fesztivál előtt tehetjük ezt meg. Ha ezt elmulasztjuk, további 15 eurót számolnak fel fejenként az élő check-inért. A 2020-ra váltott bérleteket is elfogadják, vagy levásárolható vouchert adnak helyébe, amit június 10-étől számítva 30 napon át lehet igényelni.

A Double Rise

szervezői is egy év kihagyással vágnak bele a nyárba, a 2021-es kiadásra csupán 3500 jegyet bocsátottak eladásra. A torockói fesztivált augusztus 12-e és 14-e közötti hétvégén szervezik meg, az Early Bird bérlet mindössze 149 lejbe kerül, azaz a korábbi kiadásra kért végső ár felébe. A fellépők listája egyelőre nem ismert, a honlap nem frissült, de az előbbi évek alapján magyar alternatív rockra, népzenére, világzenére, de elektronikus zenére is lehet számítani.

Az aktuális szabályok szerint csak oltott személyek vehetnek részt a fesztiválokon.

Kiemelt kép: Double Rise (Facebook)