Magyarországi slammerek a Gében

Négykerék nevezetű slam poetry estre várják az érdeklődőket október 13-án, vasárnap 20 órától a Felső G-be. Az eseményre három magyarországi slammer érkezik – írják az esemény Facebook-oldalán.

Bárány Bence 2013 óta slammel, azóta országos versenyeken is részt vett, Slam Poetry Győr-alapító, és még jó rá az R2D2 jelmez, amit tizenegy évesen viselt farsangkor. A szintén Slam Poetry Győr-alapító Galló Bence, aki hatszor költözött és már három országot “fogyasztott el”, és elmondása szerint azért slammel, mert boldoggá teszik, akárcsak a macskák. Illetve Mészáros Péter, a Slam Poerty Szeged alapítója, ő Szegeden született, Péter-napon és tízéves koráig meg volt róla győződve, hogy azért áll a naptárban az a bizonyos öt betű, mert őt így hívják – vallja az író és országos bajnok slammer.

Az Open Mic-ot is magába foglaló rendezvény házigazdája Murányi Sándor Olivér lesz. A jegyek 10 lejbe kerülnek majd, és még vannak szabad asztalok az eseményre – mondta el kérésünkre a Felső G – ‘Zújgé csapata.