Lóvá tett az Electric Castle, amikor bejelentette fellépőinek teljes listáját

Fotó: az Electric Castle Facebook-oldala

Alig, hogy az Electric Castle bejelentette 2024-es kiadásának végleges fellépő-listáját – amelyről itt szemezgettünk össze néhány fincsiséget neked – újabb bejelentést tettek, Remával egészül ki a felhozatal.

Mint közleményükben írják, a nigériai előadó meggyőzte az egész világot, hogy fedezze fel újra az afrobeat ritmusokat, miután afrikai előadók között egyedülálló módon 57 egymást követő héten szerepelt a Billboard Hot 100-as listáján a Calm Down című zenéje, amely 2023 kihagyhatatlan slágere a parketten. Rema lett az első afrikai előadó, aki egy zeneszámával átlépte az 1 milliárd megtekintést a Spotify nevű zenés streaming platformon.

Debütáló albuma, a Rave & Roses magán viseli ugyan a nigériai zene jegyeit, a trap, az elektro és a jazz hatások is elég hangsúlyosak benne.

Mint a szervezők ígérik, koncertjén az előadó összes sláger felcsendül majd a Dumebi-tól az Iron Man-ig és a Soundgasm-ig, sőt, mivel Rema egyre gyakrabban emlegeti új rap-projektjeit, kis szerencsével a romániai rajongók élőben is meghallgathatják őket a fesztiválon.

Közleményükben a szervezők megjegyzik, április 24-ig lehet megvásárolni a bérleteket 139 eurós áron. Erről további információkat a fesztivál honlapján találsz, és ugyanitt böngészheted a teljes felhozatalt, vagy kaphatsz a sátrazással, szálláslehetőségekkel kapcsolatos információkat is.

Â