Lógj velünk!

Ha tudni szeretnéd, mitől figyel fel rád a magas vörös a XI. B-ből, jelentkezz!
Fotó: DÁVID ANNA JÚLIA

Ha szeretsz vagy szeretnél írni, videózni, fényképezni, és ezt másoknak is megmutatni, akkor lógj velünk! Indul a Lyukasóra Médiaiskola.

Veled lesz tele a sajtó. Ha középiskolás vagy, szereted a frankó pizzát, és érdekel, milyen egy nap a szerkesztőségben, hogyan tudsz terepen előkészíteni egy jó riportot, vagy mi a sajtófotó titka, mi vagyunk a te embereid. Lógj velünk!

Izgi lenne, ha egyszer csak egy ismerősöd felhívna és azt mondaná: „van egy sztorim, amitől egyben lenyelsz egy ÁgnesCake tortát, vagy éppen bemutatkozás nélkül kérdeznék meg, hogy érdekel-e információ arról, hogyan nyúltak le hatalmas pénzeket a városodban? Füzetnyi kérdésed lenne a kedvenc kézilabdázódhoz, tanárodhoz, kezelőorvosodhoz, gyógyszerészedhez? Érezni akarod, hogy általad szólnak a hírek, a te fotóiddal van tele a sajtó?

Amit tudnod kell:

Szerezz még két játszópajtást október 11-ig, péntekig, és jelentkezzetek a szerkesztoseg@uh.ro e-mail címen. A tárgyba írjátok be: Lyukasóra Médiaiskola. Ha nem sikerül társakat találnod, ne add fel, jelentkezz egyedül, és szerzünk neked társakat, vagy leszünk mi magunk a csapatod. 

A sikeres jelentkezéshez ezt az űrlapot kell kitöltenetek külön-külön, hiszen túljelentkezés esetén aszerint döntünk majd arról, hogy ki lóg velünk, hogy melyikőtök győz meg jobban az érdeklődéséről. Maximum négy háromfős csapatot tudunk fogadni egyszerre, aki most nem kerül sorra, az se csüggedjen, ha az első széria jól sikerül, folytatjuk jövőre.

A csapatokat október 21-től három héten keresztül kedden és szerdán négy órától várjuk majd a Harghita Business Center inkubátorházba egy-egy kétórás interaktív foglalkozásra, és nem csak.

A közös játék során minden csapat egy szöveges, fotós és/vagy videós riportban fogja bemutatni iskoláját, vagy egy kiválasztott iskolát az uh.ro-n. Ebben mentorként segítünk majd nektek.

A felszerelést mi álljuk, ti hozzátok a jókedvet és a kíváncsiságot. 

Mit nyerhetsz?

Garantáltan nyersz:

A nyertes csapat díja még pluszba: