Lógj velünk – újratöltve!

Az első Lógj velünk! győztesei: Rákhel, Eneh és Lilla

Szeretsz a suliból lógni? Kipróbálnád, milyen újságírónak lenni? Mi tudunk segíteni! Másodszorra indul el a Lógj velünk! programunk, amelyben középiskolás diákoknak mutatjuk meg, mi fán terem a média világa, mi a sajtó feladata, és miért irigyelik meg szidják mindig. 

Mindenképp itt a helyed, ha:

Gyere, és lógj velünk heti kétszer, közben garantáljuk, hogy jókat fogsz enni, belekukkanthatsz a média működésébe, megtanulhatod, hogy milyen egy jó cím, mire kattan a nép, mi az a záridő meg az ISO, és ígérjük, hogy a nyeremények sem fognak elmaradni. Ízelítőül: egy finom reggeli ÁgnesCake cukrászdájában, ebéd az Elemózsia Burgerben, délutáni kávé a Vekkerben. Közben fellapozhatsz néhány, az Árnika Könyvesbolt által biztosított könyvet. S ez még nem minden: az első helyezettek tehetnek két kört a Zete Karting gokartpályán. A Dávid Fotó jóvoltából részt vehetsz egy műtermi fotózáson. Egyéb élményekkel is kecsegtetünk, azokat majd jövő héten áruljuk el. S elintézünk neked egy lógást is a suliból.

Jól hangzik ugye? Akkor csak annyit kell tenned, hogy 

Vége a lógásnak, gyerekek!

Ha megnéznéd, milyen volt az első Lógj velünk!. Ha pedig az elkészült cikkekre vagy kíváncsi, kattints ide, ide, ide vagy ide.

szabaddá teszed szeptember 28-től három héten keresztül a kedd és szerda délutánjaidat, ezeken a napokon fogunk ugyanis várni téged az interaktív foglalkozásokra 16 és 18 óra között a Kossuth utca 33. szám alá. 

Utána élesben is kipróbálhatod, milyen újságírónak lenni: társaiddal fotóriportot fogsz készíteni. Nem kell izgulni, a szükséges eszközöket mi biztosítjuk, és mentorként segíteni fogjuk a munkáitokat, amik az uh.ro-n fognak megjelenni. Ez még nem minden, a legjobb képeiteket egy kiállításon is láthatjátok majd a szerkesztőségünk Kossuth utcai udvarán.

A jelentkezésedet a szerkesztoseg@uh.ro ímélcímre várjuk szeptember 17-ig. Meghosszabbítva szeptember 28-ig. A tárgyban tüntesd fel: Veletek lógok!, hogy biztosan ne kerülje el a figyelmünk. Írd meg a neved, az életkorod, melyik iskolába jársz és hányadikos vagy, na meg azt is, hogy mi érdekel a legjobban a média világából. Ha van megjelent munkád, küldd be bátran. Hívd a barátod, barátnőd, két-három fős csapatokban is fogunk dolgozni. A helyek száma korlátozott, legtöbb 15 résztvevőt tudunk fogadni.