Lelkigyakorlatot tartanak szenvedélybetegeknek és hozzátartozóiknak

Lelkigyakorlatot tartanak szenvedélybetegeknek és hozzátartozóiknak Székelyudvarhelyen, derül ki a Caritas közleményéből. 

„Ha a függőségből való felépülés lehetőségét keresed, ha valamely családtagod függősége hatással van rád, és szeretnél végre gyógyulni, ha meg szeretnéd erősíteni a józanságodat, akkor várunk szeretettel programunkra, ahol lehetőség van találkozni a gyógyító Istennel, önmagaddal és olyan emberekkel, akik ugyanúgy a józan élet útján akarnak veled együtt járni” – írják. 

A lelkigyakorlatot a Gyulafehérvári Caritas Ki-Út programja, a Segítő Nővérek Közössége és a magyarországi Katolikus Alkoholistamentő Szolgálat (KASZ) szervezi meg március 7, csütörtök 18 órától március 10, vasárnap 13 óráig a Szent Pió Lelkigyakorlatos Házban, a Dózsa György utca 15. szám alatt.  

Érdeklődni és jelentkezni Ambrus Hajnalnál lehet március 1, péntek déli 12 óráig a 0737.300.980-as telefonszámon vagy a hajnal.ambrus@caritas-ab.ro e-mail címen. 

Hozzáteszik még, hogy a jelentkezés az előleg kifizetésével válik érvényessé. Ambrus Hajnalka megkeresésünkre elmondta, a lelkigyakorlat ára 650 lej négy napra, ebben benne van a teljes ellátás és a program. Ez az összeg csökkenhet, amennyiben a résztvevő este hazamegy és nem a helyszínen tölti az éjszakát. Éppen ezért az előleg összegét nem lehet pontosan meghatározni, mivel az igényektől függően változik, magyarázta. 

A kiemelt kép illusztráció