Lejárt a téli szünet a megyei bajnokságban

A 14-ik fordulóval folytatódik a megyei bajnokság.
Fotó: Sinka-Király Levente

Több mint három hónapos szünet után ismét labdába rúgnak a megyei bajnokságban az udvarhelyi körzethez tartozó csapatok.

A Malomfalva–Betfalva, illetve Székelykeresztúr–Szentegyháza találkozókat későbbi időpontokra halasztották. A további öt mérkőzést szombaton és vasárnap rendezik.

A versenykiírás szerint a 4. Liga folytatása már az elmúlt hét végén kellett volna kezdődjön, de a csapatok kérésére ezt egy héttel elhalasztották. Így egy hétközi fordulót is beiktattak a programba.

A bajnokságot a címvédő Székelykeresztúr vezeti, a Székelyudvarhelyi Sporting csak a rosszabb gólaránya miatt található a második helyen. A dobogó harmadik fokáról Nagygalambfalva várhatja a folytatást.

Az 5. Liga udvarhelyi csoportjában és a 6. Ligában március 24-én folytatódik a pontvadászat. Utóbbi csoportban Kányád már korábban bejelentette, hogy kiszáll a bajnokságból. A napokban Szentegyháza II. is jelezte, hogy nem folytatják tovább a küzdelmet.

A körzetisek teremtornáját megnyerő Csekefalva szintén erre a sorsra jutott. Játékoshiány miatt nem lesznek ott az 5. Liga tavaszi fordulóiban.

Íme, a 4. Liga nyugati csoportjának hétvégi programja:

14. forduló

Szombaton 14 órakor

Homoródalmás–Agyagfalva

Szombaton 15 órakor

Sporting–Szentábrahám

Vasárnap 13 órakor

Farkaslaka–Székelyvarság (Székelyudvarhelyen)

Vasárnap 15 órakor

Nagygalambfalva–Zetelaka
Lövéte–Székelyudvarhelyi Roseal

A találkozók eredményeit vasárnap nézhetik meg portálunkon.