Kóstolj brulée-t, hallgass zenét!

Ha esetleg még nincs telejesen betáblázva az augusztusod, és szereted a zenét, akkor a legjobb helyen jársz, a következő ajánlónkban biztos találsz magadnak valót!

Elsőként a Hamonia Cordist említenénk, amiről korábban itt írtunk részletesen. Ha szereted a gitárszót, ezeket a koncerteket garantáltan imádni fogod.

Szintén augusztus 9-én indul az árkosi SIC Feszt, ahol a Szentkereszty-kastélyban bulizhatsz Dzsúdlóra, T. Dannyre, Pogány Indulóra, de még Korda Györgyre is. Ha te sem szeretnél lemaradni róluk, mindenképpen nézd meg a programot itt

De ha nem mennél ilyen messze, augusztus 10-én délután 18 órától a Hotel Küküllő Skybarban Leslie Jaymes énekes és Páll Antal szaxofonos zenélnek. Ide a belépés ingyenes, a helyek száma viszont korlátozott, asztalfoglalással lehet biztosítani a résztvételünket.

Szintén augusztus 10-től indul a torockói Double Rise fesztivál számos neves, illetve feltörekvő előadóval. Jegyárak, illetve a fellépők listája megtekinthető itt

Augusztus 12-én 19 órától Agárdi Szilviát hallhatod énekelni a Pávában, miközben egy háromfogásos vacsorát fogyasztasz. A zalaegerszegi születésű énekesnőt a The Voice-ban, az Eurovíziós Dalfesztiválon vagy a Csináljuk a fesztivált! című zenés show-műsorban láthattad már korábban. 

Az előétel paradicsomos-rozmaringos focaccia lesz üdvözlőitallal, a főétel kacsacomb, sült barack, rétegezett burgonya tejszínnel vagy pisztráng, saláta, steak burgonya, te választhatod ki, végül a desszert créme brulée. A koncertre és vacsorára a belépő 159 lej/fő, előzetes asztalfoglalás kötelező.

Augusztus 18-án  22 órától a techno szerelmeseinek kedveskednek a Felső G-ben, Ugly Astronauttal lehet ünnepelni a nyár közepét. Ízelítőért ide kattints.

Ha ezek után sincs eleged a zenéből (márpedig abból tényleg sosem elég), akkor a a Siculus fesztivál csak rád vár! Ez augusztus 25-27. között lesz, ekkor hallgathatod majd meg a zsűri által kiválasztott 12 zenekart és a Hiperkarmát

Az uh.ro a te véleményedre kíváncsi!

Segíts nekünk megtervezni a jövőt! Csak pár kérdésre kell válaszolnod, mindössze 5 percbe telik, de nekünk sokat segítesz vele!

Segítek, kitöltöm a kérdőívet! »