Kinek adnád a szívecskédet?

Megnyílt kedden délután az #UIETinsta19 nevű fotókiállítás az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács irodájában, a Bethlen Gábor utca 16. szám alatt. Az ifjúsági szervezet a nyári pályázatára beküldött 700 fotót mind kiállította, így a bejáratot és a teraszt is beborították velük.

A képeket összesen 15 kategóriába csoportosították: fesztivál, nyaralás, barátok, utazás, ifjúság, te vagy az UIET, kincs, sport, önkéntes, gasztro, tradíciók, látványosságaink, népviselet, vidék, otthon.

Az érdeklődők offline szavazhatnak a képekre, ehhez 13 szívecskét kapnak a szervezőktől. A legtöbb tetszést begyűjtő kép a közönségdíjat nyeri el, ami egy Samsung Galaxy A40 okostelefon. Ezen kívül egy szakmai zsűri fog dönteni arról, hogy kik nyernek airsoftozást, wellness-belépőket, lovaglást, siklóernyőzést vagy gokartozást.

A kiállítás szeptember 27-éig látogatható, hétköznapokon 10-től 17 óráig, de „általában esténként és hétvégén is ott vannak”, mondta Tornai Szilárd ügyvezető alelnök, akit a 0751 426 911-es telefonszámon kereshetnek a programon kívül érdeklődők.