Kikapott a bajnok

Idegenben, kétgólos vereséget szenvedett az 5. Liga Udvarhely körzeti csoportjának bajnokcsapata, Farcád. Mutatjuk a bajnoki tabellákat.

A Parajdi SE 3-1-re győzte le vasárnap a farcádiakat a huszonötödik forduló találkozóján. Utóbbiaknak tét nélküli volt az összecsapás, bajnoki címüket már a huszonnegyedik fordulóban bebiztosították.

Egy fordulóval a bajnokság befejezése előtt az is eldőlt, hogy melyik két csapat végez a dobogón. Zetelaka II. és Homoródszentmárton állnak a második, illetve harmadik helyen. A zetelakiak előnye mindössze egy pont, és az utolsó fordulóban egymás ellen játszik a két együttes.

A 6. Ligában kialakult a dobogós sorrend. A Székelyudvarhelyi Gólimpiákoszt a zeteváraljaiak követik a tabellán. A harmadik helyen Kissolymos áll, és habár előnyük csupán két pont a Parajdi SK-val szemben, helyezésük nincs veszélyben. Az utolsó fordulóban a kissolymosiak a bajnokságból kiálló székelyderzsiek ellen kellett volna, hogy pályára lépjenek, így játék nélkül kapják meg a pontokat, ami a harmadik helyezésüket biztosítja.

Íme, a bajnoki tabellák:

  1. Liga, Udvarhely körzeti csoport

  1. Liga