Kik lesznek a bajnokok?

Hétvégén a siménfalviak Alsóboldogfalván szerezték meg a pontokat.
Fotók: Sinka-Király Levente

Továbbra is magabiztosan vezet a megyei labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában Nagygalambfalva. A legutóbbi játéknapon a szentábrahámiak ellen szerezték meg a pontokat, így továbbra is hét pont az előnyük Székelykeresztúrral szemben. Már csak négy forduló maradt a csoportküzdelmek végéig. Ha üldözői nem botlanak, akkor is elég lesz hat pont a galambfalviaknak ahhoz, hogy megszerezzék a csoportjuk bajnoki címét.

Az 5. Liga Udvarhely körzeti csoportjában Farcád előnye öt pont Homoródszentmártonnal és Bogárfalvával szemben. Az elmúlt fordulóban mindhárom együttes hozta a kötelezőt.

A bajnokság hajrája azonban tartogathat még izgalmakat. Bogárfalva Homoródszenmártonnal is össze kell, hogy csapjon, de rendeznek Farcád-Bogárfalva találkozót is. Nagyon szoros az élmezőny, akár Bögöz és Zetelaka II. is beleszólhat a bajnoki cím sorsába.

A 6. Liga bajnoki címe szinte százszázalékban eldőlt már. A Székelyudvarhelyi Gólimpiákoszt nehéz lenne már letaszítani az első helyről. A másik két dobogós helyezésért azonban még nyitott a küzdelem, hét csapatnak is esélye van odaérni a második és harmadik helyekre.

Íme, a tabellák:

4. Liga, nyugati csoport

5. Liga

6. Liga