Kifestve, parókában és harisnyában a Palma Hills tagjai

Fotó: a Palma Hills Facebook-oldala.

Jelmezes klippel jelentkezett a főként indiet, blues rockot, garage-t, valamint a ‘60 és ‘70-es évek rock n roll-ját játszó székelyudvarhelyi Palma Hills zenekar. Legújabb, magyar nyelvű daluk, a Még annyit videóklipje – amelynek premierje a Hajógyár x 06. Magyar Klipszemlén volt – már elérhető a zenekar YouTube-csatornáján. 

A Még annyit egyedülálló a Butu Arnold (ének, gitár), Lukácsi Előd (gitár), Siklódi Bátor (basszusgitár, vokál), László Péter (dob) és Kövecsi Norbert (billentyű, gitár, vokál) összetételű zenekar történetében, ugyanis először készítettek jelmezes felvételt. A dal és a videó hangulata is búskomor és nevetséges egyszerre, mondta el Siklódi Bátor, a zenekar basszusgitárosa a Transtelexnek, hozzátéve, hogy a szerzemény témája az állandó megfelelési kényszer és a soha be nem teljesülő szerelem. 

A videóklip rendezője Tóth Árpád, az operatőr András I. Gábor, a vágó pedig Bodó Tamás volt, a sminkért és jelmezekért Karácsony Kinga, a fényekért Tordai István felelt. Közreműködött még Jére Ádám, Jére Zsolt, Dobai Csaba, a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház és a Művelődési Ház.