Kicsit nyitva, kicsit zárva lesz a városháza

A közelgő ünnepek miatt változni fog a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal nyitvatartása.

December 24-én 8 és 12, december 31-én szintén 8 és 12 óra között állnak a lakók rendelkezésére. December 25-én és január 1-jén a városházán nem lesz ügyfélfogadás. December 28. és 30. között a megszokott programmal, hétfőtől csütörtökig 8 és14.30 óra között, pénteken 8-12 óra közt fog működni a polgármesteri hivatal pénztára.

Az év végi zárás miatt szünetelni fog az ügyfélfogadás a városháza pénztárában és az adóosztályon december 30-31-én. Cserébe ajánlják a ghiseul.ro szolgáltatást, amelyről online, otthonról is lehet fizetni.

A január 4-8. közötti időszakban a pénztárban csak az illetékek és büntetések befizetésére lesz lehetőség, illetve szünetelni fog az ügyfélfogadás az adóosztályon. Január 11-től a tevékenység az online programálás alapján folytatódik.

Értesítik azokat a természetes személyeket, akik 2016-ban felértékeltették gazdasági tevékenységre használt épületeiket, hogy az öt év leteltével szükséges az újraértékelés, amit 2021. március 31-ig iktathatnak a városháza adóosztályán.