Ki lehet bírni ép ésszel a koronavírust?

A jelenlegi helyzetben fontos a pszichológiai immunrendszerünk megerősítése vagy stabilizálása, de mi adhat valódi megoldást a koronavírus, vagy más dolgok okozta aggodalmainkra, szorongásunkra, és hogyan tudunk mindezekkel nyugodtabban szembenézni? – áll a kérdés a Harghita Business Center oldalán. Kérdésükre a BBTE oktatója, dr. Antalka Ágota pszichológus válaszol a következő online Bizniszvitaminon.

A sepsiszentgyörgyi szakember kutatási területe a pszichológia és a neveléstudományok, és április 27-én, 11 órakor arról beszél, amit épp megélünk. Sőt, javaslatokkal, gyakorlatokkal segít továbblépni, annak érdekében, hogy ép eszünket megőrizhessük.

A belépőt itt szerezheted be. Az ára 15 lej, de az összeget később lefogyaszthatod egy, a Petőfi Sándor utca 1. szám alatt (a Petőfi Panzióval szemben) hamarosan nyíló kávézóban. Ha nem vagy udvarhelyi, jelezd, és a szervezők azt ígérik, megoldják, hogy a saját városodban használhasd fel az utalványt.

Az előadás linkjét április 26-án emailben küldik az általad megadott címre. A Zoom-on közvetített előadásra a megadott linken lehet majd csatlakozni.

Kiemelt kép forrása: Antalka Ágota Facebook-oldala