Kikapott: csökkent a listavezető előnye a megyeiben

Nagygalambfalva a szomszédos Agyagfalvával játszott rangadót. A hazaiak 2-1-re győztek.
A szerző fotói.

A nyolcadik fordulóban a Farcád-Székelyudvarhelyi Sporting találkozó végeredményére voltak kíváncsiak az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságot követők. A hazai csapat 2-1-re győzte le az udvarhelyieket, két pontra közelítették meg az eddig százszázalékosan teljesítő udvarhelyieket a bajnoki tabella élén. A harmadik helyen továbbra is a Székelyudvarhelyi Roseal áll. Meglepetésre, hétvégén kikaptak Szentábrahámon, de helyezésüket így sem veszítették el.

Az 5. Ligában továbbra is magabiztosan vezet a Székelyudvarhelyi Golimpiákosz, ebben a csoportban a második és harmadik helyekért folytatódhat a harc. Ezeken jelenleg Bögöz és Siménfalva szerepel. Előbbiek egy ponttal lettek gazdagabbak a nyolcadik fordulót követően, míg Siménfalva szabadnaposként őrizhette meg harmadik pozícióját. Felsőboldogfalva és Székelyvarság csak a gyengébb gólkülönbség miatt maradt le a dobogóról.

A 6. Ligában is folytatódik a verseny Kissolymos és Máréfalva közt az első helyért. A kissolymosiak vannak hárompontos előnyben, ezt az előnyt a nyolcadik fordulóban is megtartották. A harmadik helyet Oklánd vette át a Parajd SK-tól.

Íme, a bajnoki tabellák:

Negyedik liga, nyugati csoport

5. Liga, Udvarhely körzeti csoport

6. Liga