Készülsz az Electric-re?

Már csak egy hónap van hátra a bonchidai Electric Castle fesztivál hetedik kiadásáig, és a szervezők egy fontos információt közöltek hírlevelükben a fesztivál iránt érdeklődők számára.

A kiadott jegyeken ugyanis szerepel a fesztiválozó neve és címe, ezeket pedig külön leellenőrzik majd a bejáratnál. Ha nem találnak a személyi adatokkal, akkor megtagadhatják a belépést, viszont az ingyenes javításra június 17-éig van még lehetőség. Ettől a naptól fogva 60 lejbe fog kerülni minden módosítás. Az elütéseket, pontatlanságokat a contact@electriccastle.ro címen lehet jelezni.

Ettől függetlenül még tulajdonost válthat a jegy, viszont csakis az erre külön kifejlesztett platformon. A vásárlást követő 48 órában ingyenes, majd egy átírási díj fejében igényelhető a teljes névcsere.

Az ötnapos bérlet (végleges) ára 600 lej, a napijegyek 300 lej körül vannak, ezeket havi részletben is ki lehet fizetni, és utólag is ki lehet egészíteni, például kemping- vagy más szállásdíjjal.

A bonchidai Bánffy-kastély udvarán olyan neves zenekarok lépnek fel 2019-ben, mint a Florence + The Machine, a Thirty Seconds To Mars, a Bring Me The Horizon vagy a Limp Bizkit.