Kedves Zseblakók, úgy hiányoztok!

Számos új játékkal és eszközzel bővült a Zseblak játszóház, és már alig várjuk, hogy ti is kipróbálhassátok.

fotók: DÁVID ANNA JÚLIA

Azt még nem tudjuk, hogy mikor nyithatunk újra, de már nagyon hiányoztok. A játszóház most csendes, még a fény is lopakodva, osonva járkál, nehogy megzavarjon valamit.

A játékok sem mernek megmozdulni, szomorúak, és szörnyen unatkoznak nélkületek. A csúszdák üresek, a labdák egymás mellett várják, hogy ismét közéjük bújjatok.

Hetente látogatjuk kedvenceiteket, friss levegőt engedünk nekik, takarítjuk, szeretgetjük, biztatjuk őket, hogy hamarosan visszatér az élet, a megszokott gyerekzsivaj.

A héten új barátokat is hoztunk régi játékaitoknak. A nagykonyha kistesót kapott, a régi járgányok mellett vadiújakkal is lehet majd közlekedni: taxi, rendőrautó, bicaj és miegymás. Képzeljétek, összesen 29 féle játékkal és eszközzel bővültünk.

Több mint 8.800 euró értékben tudtunk olyan klassz dolgokat vásárolni, mint a bokszzsák, pókhálókötél, szivacsok, mászhatatlan háló, különböző interaktív, mozgást és finommotorikát fejlesztő játékok. De vannak építők, ugrálók, egyensúlyfejlesztő eszközök is a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. jóvoltából.

Az eszközök egy részét már kibontogattuk, Abi és Milu ezt-azt ki is próbáltak, lássuk, hogyan működnek. A következő napokban némely újdonság a falakon kap helyet, és igyekszünk csinosíthatni a játszóházat, hogy örömmel jöhessetek majd tombolni.