Jövőre halasztják a Vibe Fesztivált

2022-ben rendezik meg a negyedik Vibe Fesztivált, június 30. és július 3. között – jelentették be Facebook-oldalukon a szervezők arra hivatkozva, hogy a jelenlegi szabályozásokkal nem tudják vállalni, hogy egy olyan méretű és hangulatú fesztivált szervezzenek, amelyet az elmúlt években VIBE Fesztiválnak neveztek. Bejegyzésükben azt is közlik, hogy a 2020-ban megvásárolt jegyek 2022-re is érvényesek lesznek, további információkat és egyéb lehetőségeket weboldalukon a nyár folyamán közölnek.

Itt számíthatunk a Vibe: The City Edition nevű koncert- és előadássorozatukkal kapcsolatos információkra, amelyet szeptemberben szerveznek meg Marosvásárhelyen.

Kering egy Vibe esemény-utánzat a Facebookon, amelyre láttuk, hogy sokan jelentkeztetek. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ez nem a Vibe hivatalos eseménye. Nem tudjuk, ki áll ennek a hátterében, de azt javasoljuk nektek, hogy ne csatlakozzatok hozzá, és ne adjátok meg személyes adataitokat nekik” – hívják fel még bejegyzésükben a figyelmet a szervezők.